Sort by
Sort by

Tokiame restorane dar tikrai nesilankėte – kovo mėnesį PC „Panorama“ lankytojus pasitiks „Miaušelinas“

GOURMET

Kovo mėnesį prekybos centro „Panorama“ lankytojus pasitiks restoranas, kokio dar nebuvo. Čia, „Miaušelino“ restoranu pasivadinusiame stende, bus galima iš arti patyrinėti visą šlapio kačių ėdalo „Gourmet“ asortimentą, estetiškai patiektą po stikliniais gaubtais. Kačių šeimininkai taip pat turės galimybę pasikonsultuoti su šlapio kačių ėdalo ekspertais bei savo pūkuotiems draugams parnešti dovanų. 

„Pastebime, kad mūsų aukštos kokybės šlapias ėdalas katėms „Gourmet“ sulaukia vis daugiau dėmesio iš kačių šeimininkų, bet taip pat pastebime, kad yra pirkėjų, kurie žino tik apie nedidelę dalį mūsų siūlomų produktų asortimento. Tad kviesdami kačių augintojus apsilankyti „Miaušelino“ restorane siekiame, jog jie atrastų naujų produktų bei skonių, kuriais galėtų palepinti savo mylimus augintinius“, – teigia „Gourmet“ prekinio ženklo vadovė Asta Tomaševičienė. 

Anot A. Tomaševičienės, kiekvienas „Gourmet“ produktas yra sukurtas taip, kad atitiktų aukščiausius standartus.

„Vienas populiariausių skonių, kuriuos renkasi mūsų klientai yra tuno paštetas. Tai – be abejonės yra puikus pasirinkimas, tačiau galima augintinio mitybą paįvairinti ir vandenynų žuvų, jautienos, ėrienos ar kepenėlių skoniais. Taip pat tai, jog „Gourmet“ prekės ženklas orientuojasi į šlapio ėdalo katėms kategoriją, leidžia klientams pasiūlyti ir platų tekstūrų asortimentą, tokių kaip paštetai, tartarai, lėtai virti ėdalo gabalėliai su padažu. Mums labai svarbu, kad augintiniai mėgautųsi ragaudami šiuos kulinarinius šedevrus“, – akcentuoja „Gourmet“ prekinio ženklo vadovė.

Apsilankyti PC „Panorama“ įsikūrusiame „Miaušelino“ restorano stende bei susipažinti su „Gourmet“ prekės ženklo produkcija bus galima visą kovo mėnesį. Restorano darbo laikas: darbo dienomis 16–21 val., savaitgaliais ir šventinėmis dienomis 10–18 val. Apsilankiusiųjų šiomis valandomis lauks dovanos – „Gourmet Gold“ produktai.

Daugiau informacijos apie „Gourmet“ produktus https://www.purina.lt/musu-prekiu-zenklai/gourmet.